Нашата компания

Идеята за създаването на фирмата се породи от факта, че има много хора, които ценят изискания дизайн и доброто качество, когато става въпрос за обзавеждане, но не разполагат с излишни средства за плащане на брандове.

Политиката на фирмата е да се концентрира и усъвършенства в избора на продукти, които са съобразени както с търсенето на пазара, така и с модните тенденции в интериорния дизайн.

Фирмата е вносител на мебели от Италия и Китай.

Мебелите на Карло Даниели успяват да реализират мечтата на всеки български потребител за луксозно изглеждащи интериорни решения на достъпни цени.

През годините доказваме, че изпълняваме успешно нашата мисия, а това ще ни дава стимул да се развиваме все по-добре!

Инвестицията в обзавеждане е ключов фактор за всеки един обект.

За да пресъздадете мечтите в собствения си дом, правилният избор е Carlo Danielli. Ето няколко сериозни причини да изберете точно нас:

Carlo Danielli е доказала се фирма на българския пазар и лидер в мебелната индустрия и реализирането на дизайнерски интериори за домове, офиси, хотели, ваканционни селища, вили и заведения.

Младите специалисти. При нас може да откриете един изключително интелигентен екип от млади и усмихнати хора, които ви изслушват и съвместно решавате, лесно и бързо всички детайли в цялостното изпълнение на проекта Ви.

Професионализъм. Нашите служители са избирани на базата на сериозни проучвания. Фирмата е положително настроена и успешно инвестира в човешкият ресурс.

Отзивчивост. Бързата реакция е характерна черта в работата ни. Докато работите с нас ще Ви бъде назначен специалист дизайнер, който ще Ви помогне да спестите ценно време, излишен финансов ресурс, ще Ви даде много полезни идеи и ще следи за кратките срокове, и правилното изпълнение на обзавеждането.

Кратки срокове. Фирмата е изградила дългосрочни отношения с доставчиците и се ползва с приоритети. Производственият капацитет на партньорите ни е огромен и това ни дава възможноста да реализираме в най-кратки срокове по няколко обекта.

Познаване на пазара. Нашите специалисти следят отблизо мебелният пазара и новите тенденции в обзавеждането, за това винаги може да очаквате обективно мнение и професионална консултация от тях.

Високо качество. Продуктите, които Ви предлагаме са защитени от всички известни до сега сертификати за качество и са придружени с гаранция. Използваме само висококачествени материали и най-съвременните технологии за производство.

Най-добрите цени. Ценим времето Ви и знаем колко е важно да инвестирате разумно.Основно задължение на вашия дизайнер е да Ви препоръча точното обзавеждане, от което имате нужда и да Ви предложи най-добрият продукт в съотношение цена-качество-необходимост.

Проектиране. Едно цялостно обзавеждане е свързано с много точно познаване на работното пространство, което ние Ви осигуряваме напълно безплатно. Нашите инженери ще разработят нужните проекти и визуализации за да Ви улеснят и дадат ясна представа за крайният продукт.

Наш клиент. Веднъж реализирал съвместно с нас обзавеждане, Вашите данни остават в системите ни. При всяка следваща среща с нас, Вие ползвате преференции и получавате търговски отстъпки.